Skip to main content

VERBOUW

Van je huis een droomhuis maken? Wij helpen je graag! Een dakkapel voor extra licht, een veranda om nog langer buiten te genieten of die walk-in closet van je dromen. Of je nu een kleine of een grote verbouwing voor ogen hebt, wij komen graag langs om je advies te geven over de mogelijkheden.

SPECIALIST IN VERBOUW

Jasper is sinds 1998 werkzaam in onderhoud, renovatie en verbouw. Sinds 2007 werkt hij samen met Ted en hebben zij al vele klussen samen afgerond. De mannen zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben beide hun eigen specialiteiten. Jasper en Ted werken graag met hun handen en vinden het geweldig om aan de wensen van de klant te voldoen. Ze gaan graag een stapje verder en denken mee met de wensen van de klant. Door hun jarenlange ervaring, kunnen ze grondig advies geven en zo ook realistische doelstellingen afgeven. Van planning tot kosten, bij HechtBouw kom je niet voor verrassingen te staan. Behalve van het eindresultaat dan 😉

VERBOUW VAN JOUW PAND. WIJ REALISEREN JOUW DROOMWONING

Van je huidige huis een droomhuis maken? Wij kunnen het! Van een veranda achter in de tuin tot een complete verdieping op je huis, of toch liever een dakkapel voor dat extra woongenot. Wij ontzorgen van het begin tot het einde van het project. Voor elke bouwvraag, hebben wij passende oplossing. We komen graag bij je langs voor advies en een tijdsplanning, afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

WIJ KOMEN GRAAG LANGS OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN.