Skip to main content

ONDERHOUD

Kapotte sloten vervangen, kitwerk vernieuwen, kozijnen herstellen, oude dakramen of deuren vernieuwen. Met een eigen huis loop je tegen klusjes aan in en rond je huis, die je zelf wel wilt proberen of uitvoeren, maar die je steeds voor je uitschuift. Daarvoor ben je bij Hecht Bouw aan het juiste adres.

SPECIALIST IN ONDERHOUD

Jasper is sinds 1998 werkzaam in onderhoud, renovatie en verbouw. Sinds 2007 werkt hij samen met Ted en hebben zij al vele klussen samen afgerond. De mannen zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben beide hun eigen specialiteiten. Jasper en Ted werken graag met hun handen en vinden het geweldig om aan de wensen van de klant te voldoen. Ze gaan graag een stapje verder en denken mee met de wensen van de klant. Door hun jarenlange ervaring, kunnen ze grondig advies geven en zo ook realistische doelstellingen afgeven. Van planning tot kosten, bij HechtBouw kom je niet voor verrassingen te staan. Behalve van het eindresultaat dan 😉

ONDERHOUD DOOR HECHT BOUW.

Iedere woning, nieuwbouw, monumentaal pand en alles daartussen in, moet onderhouden worden. Vernieuwen van het schilderwerk, leeghalen van de dakgoten, repareren van kozijnen of sloten, tot het leggen van een nieuwe vloer. Klusjes die maar blijven liggen, voeren wij graag voor je uit. Wij komen graag bij je langs voor advies en een tijdsplanning, afgestemd op jouw wensen.

WIJ KOMEN GRAAG LANGS OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN.