Skip to main content

RENOVATIE

Renoveren is het verbeteren van je woning naar jouw huidige wensen van deze tijd. Dat kan een nieuwe aanbouw zijn, isolatie van het huis of een nieuwe badkamer. Het resultaat is dat je huis beter leefbaar is. Wil je op dit gebied volledig ontzorgd worden? Dan ben je bij Hecht Bouw aan het juiste adres. Wij pakken jouw renovatieproject zo aan, dat je gewoon in het huis kunt blijven wonen en niet jarenlang in de rommel hoeft te zitten.

SPECIALIST IN RENOVATIE

Jasper is sinds 1998 werkzaam in onderhoud, renovatie en verbouw. Sinds 2007 werkt hij samen met Ted en hebben zij al vele klussen samen afgerond. De mannen zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben beide hun eigen specialiteiten. Jasper en Ted werken graag met hun handen en vinden het geweldig om aan de wensen van de klant te voldoen. Ze gaan graag een stapje verder en denken mee met de wensen van de klant. Door hun jarenlange ervaring, kunnen ze grondig advies geven en zo ook realistische doelstellingen afgeven. Van planning tot kosten, bij HechtBouw kom je niet voor verrassingen te staan. Behalve van het eindresultaat dan 😉

RENOVATIE DOOR HECHT BOUW.

Renoveren is het verbeteren van je huis. Dat kan een nieuwe aanbouw zijn of een vervanging van een bestaande ruimte. Belangrijk is dat er wel in het huis gewoond moet blijven worden tijdens de renovatie. Daar zorgen wij bij Hecht Bouw voor. Kies je liever voor het renoveren van de gehele woning, ook dan kun je bij ons terecht. Wij komen graag bij je langs voor advies en een tijdsplanning, afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

WIJ KOMEN GRAAG LANGS OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN.